Welkom bij Inclusief Bewegen   Click to listen highlighted text! Welkom bij Inclusief Bewegen

Nieuws

Bijeenkomst: “Op naar een toegankelijk Fryslân”

Op donderdag 15 februari 2024 kwamen ruim 50 mensen, waaronder leden van gemeenten, VN-panels en ervaringsdeskundigen van belangenorganisaties zoals LFB Wolvega, naar restaurant ‘Hof van de Koning’ in Heerenveen, om mee te doen aan een inspiratie middag over Inclusie.

Lees verder »

Fryske netwurksirkel 1 februari 2024

Het onderwerp van deze Fryske netwurksirkel was “Digitale toegankelijk van websites van Friese gemeenten”. Een onafhankelijke organisatie heeft de digitale toegankelijkheid van de websites beoordeeld.

Lees verder »

Twee interviews vanuit De Fryske Marren

Tijdens de bijeenkomsten in de gemeente De Fryske Marren, zijn er 2 personen geïnterviewd. Zij vertellen over het project Samen Bouwen aan Inclusie. Hierbij vertellen ze ook waarom dit project zo belangrijk is.

Lees verder »

Derde bijeenkomst Fryske Marren 12 december 2023

Op dinsdag 12 december 2023 gingen ervaringsdeskundige Evert Pultrum en student Marije Kunst naar Gemeente De Fryske Marren in Joure. Dit was de derde bijeenkomst van “Samen bouwen aan inclusie”. Na een korte voorstelronde werd er teruggeblikt op de afgelopen periode. Wat is er nog gedaan na de laatste vergadering, die plaats vond op dinsdag 24 oktober 2023.

Lees verder »

Training Toegankelijk Fryslân

Je leert ook hoe je de toegankelijkheid kan testen in een bedrijf of organisatie. Daarnaast leer je hoe je een bedrijf of organisatie nog toegankelijker kan maken. Op trainingsplatform Fryslân is een gratis online training beschikbaar die gaat over toegankelijkheid. De training is er voor bedoeld om te kijken hoe toegankelijk het bedrijf of organisatie is waar jij werkt.

Lees verder »

Inschrijving Socialrun 2022 open

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant onderzoekt Sportservice Noord-Brabant wat er speelt op het gebied van inclusief sporten in Nederland en specifiek in Brabant. Wat er

Lees verder »
Ga naar de inhoud Click to listen highlighted text!