Welkom bij Inclusief Bewegen   Click to listen highlighted text! Welkom bij Inclusief Bewegen

Nieuws

Bijeenkomst: “Op naar een toegankelijk Fryslân”

Op donderdag 15 februari 2024 kwamen ruim 50 mensen, waaronder leden van gemeenten, VN-panels en ervaringsdeskundigen van belangenorganisaties zoals LFB Wolvega, naar restaurant ‘Hof van de Koning’ in Heerenveen, om mee te doen aan een inspiratie middag over Inclusie.

Lees verder »

Omgevingswet uitgelegd

Wat betekent de omgevingswet?
In Nederland is vanaf 1 januari 2024 de nieuwe omgevingswet ingegaan. Deze nieuwe wet is de vervanger van 26 oude wetten met regels over de omgeving. De omgevingswet gaat over de omgeving waarin de mensen wonen, werken en rusten.

Lees verder »

Training Toegankelijk Fryslân

Je leert ook hoe je de toegankelijkheid kan testen in een bedrijf of organisatie. Daarnaast leer je hoe je een bedrijf of organisatie nog toegankelijker kan maken. Op trainingsplatform Fryslân is een gratis online training beschikbaar die gaat over toegankelijkheid. De training is er voor bedoeld om te kijken hoe toegankelijk het bedrijf of organisatie is waar jij werkt.

Lees verder »

Inschrijving Socialrun 2022 open

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant onderzoekt Sportservice Noord-Brabant wat er speelt op het gebied van inclusief sporten in Nederland en specifiek in Brabant. Wat er

Lees verder »
Ga naar de inhoud Click to listen highlighted text!