Welkom bij Inclusief Bewegen   Click to listen highlighted text! Welkom bij Inclusief Bewegen

Nieuws

Bijeenkomst Fryske Marren 24.10.’23

Op dinsdag 24 oktober was de tweede bijeenkomst van Samen bouwen aan inclusie in de gemeente Fryske marren. Auke Tenhage (projectleider ruimtelijk beheer) was deze keer aanwezig om iets te vertellen over de uitbreiding en aanpassing die ze gaan doen in het gemeentehuis.

Lees verder »

‘Fryske Netwurk Sirkel’ 20.10.’23

Vrijdag 20-10-2023 was er een bijeenkomst van de Fryske Netwurksirkel voor Inclusie (FNS).  
Het hoofdthema van deze bijeenkomst was Openbaar Vervoer. De voorzitter van het ROCOV Fryslân was ook uitgenodigd om de afspraken van het OV duidelijk te maken. ROCOV staat voor Regionaal Overleg Consumentenbelangen Openbaar Vervoer.

Lees verder »

Conferentie planbureau Fryslân 28.09.’23

Op donderdag 28 september 2023 organiseerde Planbureau Fryslân een grote bijeenkomst in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Namens Stichting Inclusief Bewegen waren Nico Smit en Henk van Rijen aanwezig. Namens LFB Wolvega waren Harro Zwier, Evert Pultrum en Danielle van der Meer aanwezig.

Lees verder »

Peiling VN-verdrag gepubliceerd

Jaarlijks voert het kennisinstituut Movisie samen met de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een zogenaamde flitspeiling uit onder gemeenten. Er wordt dan gemeten hoe de gemeenten

Lees verder »

Inschrijving Socialrun 2022 open

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant onderzoekt Sportservice Noord-Brabant wat er speelt op het gebied van inclusief sporten in Nederland en specifiek in Brabant. Wat er

Lees verder »
Ga naar de inhoud Click to listen highlighted text!